Caraibe

Insulele Virgine Britanice Descopera

Perle verzi inconjurate de ape cristaline
Descopera Insulele Virgine Britanice - Perle verzi inconjurate de ape cristaline

Insulele Virgine reprezinta un teritoriu britanic localizat in Caraibe, la est de Puerto Rico. Principalele insule ale arhipelagului sunt Tortola, Virgin Gorda, Anegada si Jost Van Dyke. In afara de acestea, exista aproximativ inca 50 de insule mai mici care intregesc arhipelagul. Capitala Road Town se afla pe insula Tortola, cea mai mare si care are 20 de kilometri lungime si cinci latime. Turistii frecventeaza numeroasele plaje cu nisip alb, viziteaza Baile pe Insula Virgin Gorda, fac snorkeling la recifele de corali de langa Insula Anegada sau se distreaza in cunoscutele localuri de pe Insula Jost Van Dyke. Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice este cunoscut ca una dintre cele mai apreciate destinatii de sailing, iahturile si catamaranele purtand turistii intre insulele mai putin accesibile.

Craciun 2024 & Revelion 2025 - Sejur New York & Croaziera Caraibe, Norwegian Prima, 17 zile

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1

Insulele Virgine Britanice Vacante

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia