Europa

Insulele Feroe Despre destinatie

Leaganul urmasilor aprigilor vikingi
Despre Insulele Feroe

Leaganul urmasilor aprigilor vikingi

Scaldate de apele Curentului Gulf Stream, cele 18 insule ale Arhipelagului Feroe sunt leaganul urmasilor aprigilor vikingi. Caracterul primitor al localnicilor, imensele turme de oi pe pajistile verzi, drumurile serpuind printre versanti decorati cu cascade, satele colorate si cochete, linistea patrunzatoare care te incarca de energie, traseele montane spectaculoase, vremea uluitor de schimbatoare ce te face sa traiesti patru anotimpuri intr-o si...  [ Citeste tot ]

Fast facts Insulele Feroe Fast facts

Suprafata
1.399 mii km2
Populatie
48.497 mii
Fus orar GMT
+1 ore
Prefix telefonic
298
Nume oficial
Insulele Feroe
Capitala
Torshavn
Forma de guvernare
Teritoriu autonom

Impresii Insulele Feroe - August

O destinatie impresionanta pentru un concediu exclusiv in Insulele Feroe, dar probabil una incredibila daca e combinata cu o vacanta in Islanda. Un arhipelag foarte mic, cu o infrastructura de transport excelenta si oameni cu mult bun simt, Feroe ofe ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!