Mexico Lindo y querido, ne revedem curand! Yulicary Sarracent

Yulicary Sarracent
Mexico Lindo y querido, ne revedem curand!

Una dintre bucuriile cele mai mari pentru mine este sa calatoresc. Venind dintr-o tara in care a calatori este un privilegiu sau, mai bine zis, un vis, oportunitatea de a ajunge in Mexic era extraordinara!

La inceput, m-am gandit ca o sa am emotii sa traduc, imi era teama ca turistii pe care i-am insotit ca tour leader al agentiei Eturia nu vor intelege fiecare cuvant pe care trebuia sa il explic. Toate temerile mele au disparut cand i-am intampinat in aeroport. Toti erau entuziasmati si foarte bucurosi ca vor calatori in Mexic cu un insotitor cubanez: „Ce nebunie!”. 

Dupa vizitele in mai multe orase si situri arheologice, toti am fost de acord ca Mexic este o tara minunata in care fiecare loc are o istorie total diferita si unde ai impresia ca fiecare oras este o alta tara care nu face parte din Mexicul pe care ti l-ai imaginat.

Am ramas impresionata de situl arheologic Palenque, o zona de jungla in care mai sunt si alte piramide de descoperit si care, prin frumusetea lui, parea ireal. M-au fascinat culorile inedite folosite pentru decoratiuni. 

Totul era perfect si pot spune ca vacanta era cu mult peste asteptarile noastre. Ajunsi in Riviera Maya, ne-am cazat la Hotelul Bahia Principe Akumal. Pur si simplu, am fost surprinsa de frumusetea resortului si de plaja care ne intampina cu bratele deschise. Aici am simtit o mica nostalgie pentru tara mea, Cuba. Am gasit multe asemanari intre Mexic si Cuba: plaja cu nisipul fin, mancarea gustoasa si aromata, oamenii zambitori si fericiti. 

Visul meu de a ajunge in Mexic a fost implinit, iar tot ce-mi doresc acum este sa il mai vizitez inca o data...

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia