Intai a fost Mauritius, apoi raiul Yulicary Sarracent

Yulicary Sarracent
Intai a fost Mauritius, apoi raiul

Mauritius este o zona de refugiu pentru toti cei care doresc sa o viziteze. Aici gasesti plaje de o frumusete inegalabila si, in acelasi timp, te poti bucura de bogatia culturala a insulei. Poti vizita plantatiile de trestie de zahara si cele de vanilie. Poti ajunge la o fabrica de rom sau sa descoperi viata de noapte a insulei. In orice situatie, Mauritius va fi dispus sa-ti ofere experienta pe care o doresti. Daca iti place sa explorezi flora si fauna, atunci ai ajuns in zona potrivita pentru ca ai multe obiective naturale. Mie mi-a ramas in minte fraza lui Mark Twain: “Mauritius a fost creat inainte si dupa a fost creat raiul” si, nu pot sa va mint, asa este. Este una dintre acele tari in care esti convins ca fix asa arata paradisul.

Turul cel mai complet este turul sudului insulei. Este una dintre cele mai faimoase excursii organizate in Mauritius. Ai ocazia sa descoperi multe atractii precum Vulcanul Mur, Cascada Chamarel, Dealurile celor 7 culori (sunt dune de nisip de diferite culori, format prin descompunerea rocilor vulcanice) si testoasele din insula. 

Mai sunt si alte activitati pe care le recomand:

  • Croaziera cu catamaran
  • Port Louis City Tour
  • Thrill & Chill – Casela Park

Mauritius ne-a surprins prin diversitatea culturala a tarii. Pe aceasta insula nu au existat nativi, ci au fost aduse mai multe natii de catre colonizatori. Cea mai mare comunitate din Mauritius este din India si reprezinta 70% din populatie; 25% sunt africani, iar restul de 5% se imparte intre francezi si chinezi.

Mauritius este o mica Indie cand vorbim despre religie. Noi am fost martorii Festivalului Thaipoosum Cavadee unde, prin sacrificiu, credinciosii hindusi sarbatoresc invingerea binelui asupra raului. 

Amprenta indienilor asupra acestei tari face din Mauritius un adevarat paradis al tolerantei, un loc unde diferite religii si popoare convietuiesc armonios si se imbina intr-unul singur. 

Cea mai buna perioada pentru a vizita Mauritius este intre lunile mai si octombrie, insa in ultima perioada nu putem fi siguri de faptul ca si in celelalte luni din an vremea nu va fi potrivita. Luna cea mai calduroasa este februarie din cauza umiditatii foarte ridicate.

Sper ca te-am convins sa ajungi in acest colt de rai numit Mauritius. 

“Mauritius was made first, and then heaven; 
And heaven was copied after Mauritius.”
- Mark Twain -

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia