India - Poveste fara sfarsit Stefania

Stefania
India - Poveste fara sfarsit

De unde sa incep sa descriu India? Ar fi prea multe de spus si imposibil de descris intr-o singura propozitie. Voi incepe astfel cu inceputul. Cand spun India, primul lucru care imi vine in minte este Taj Mahal. 

Acest lucru imi venea in minte mereu cand auzeam de India. Acum, ca m-am intors din calatoria in aceasta tara, acelasi lucru mi-a ramas in minte si imi apare in fata ochilor cand aud despre aceasta destinatie. Si cum ai putea sa nu te gandesti, avand in vedere intreaga constructie elaborata si povestea fascinanta de dragoste si tristete din spatele acestui monument. Nu vreau sa spun mai multe pentru ca nu vreau sa stric surpriza celor care inca nu stiu intreaga istorie care se ascunde in spatele acestui monument. Cert este ca dragostea poate fi cel mai bun arhitect.

Insa India nu inseamna doar Taj Mahal. Acesta este doar inceptul. India inseamna culoare, mirodenii, palate si forturi impunatoare, temple impresionante, diversitate culturala si religioasa, agitatie cotidiana, dar liniste sufleteasca, dragostea fata de viata in ciuda traiului greu si conexiune cu natura.

Cand mergi in India, nu poti sa te duci doar pentru a vizita obiectivele mentionate in itinerar. Cand ajungi acolo pentru prima data, vei avea un soc. Oricat de pregatit ai fi, nimic nu se compara cu ce vei vedea si simti odata ajuns acolo. In ciuda obiectivelor grandioase si impunatoare, viata localnicilor este cu totul diferita. Viata este grea, insa in ciuda acestui lucru, oamenii sunt foarte calzi si primitori. Odata ce ai trecut peste acest prim impact, vei descoperi un carusel de emotii pe care cu greu le vei simti si in alt loc.

Asa cum am spus si la inceput, pentru a descrie India este foarte greu sa o faci in doar cateva cuvinte.

India nu doar se viziteaza, India se simte.

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!