Impresii SUA - martie Mircea

Mircea
Impresii SUA - martie

Sunt o persoana care a calatorit mult peste hotare in ultimii 20 de ani, o perioada prin agentii de turism, apoi pe cont propriu. Deci, pot spune ca am oarece experienta la acest capitol. Este pentru prima oara cand am apelat la serviciile companiei Eturia si tin sa va spun ca sunt foarte multumit ca v-am descoperit. As spune ca serviciile au fost perfecte de la inceput, de la primul contact telefonic cu dumneavoastra, mai exact cu domnisoara Ioana Dumitrescu, ce a tinut permanent legatura telefonic cu subsemnatul, indrumandu-ma si ajutandu-ma la obtinerea vizei pentru SUA. 

In ceea ce priveste excursia din Estul SUA, consider ca a fost bine organizata, obiectivele de vizitat din cele patru orase vizitate au fost bine alese, de asemenea si ghizii locali. Ca o sugestie, as sublinia ca ar fi bine ca pentru New York sa se puna in programul excursiei o zi in plus, fata de cel de acum. Si, in final, tin sa subliniez ca reusita acestei vizite s-a datorat in cea mai mare parte domnisoarei Ioana Dumitrescu. 

S-a descurcat excelent in toate imprejurarile, dand dovada de raspundere pentru fiecare membru al grupului si de competenta. Este un ghid international de mare perspectiva. De aceea, felicit compania Eturia ca are asa oameni, dar si pentru traseele de vacante si sejururile organizate. Si, cu siguranta, subsemnatul si familia mea vom mai apela la Eturia.

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale