Impresii SUA - august 2021 Adelina & Flavius

Adelina & Flavius
Impresii SUA - august 2021

Pentru mine si sotia mea a fost prima excursie de grup in care participam. Initial am fost reticenti la aceasta idee. Eram obisnuiti cu excursii in care ne facem singuri programul asa cum ne dorim. Pentru noi aceasta excursie s-a dovedit a fi o experienta extraordinara, in care am cunoscut oameni noi si am legat prietenii. Exista o asa mare diversitate in grupurile Eturia! 

In ceea ce priveste per ansamblu aceasta vacanta, pot sa spun doar ca a fost extraordinara. Totul a fost organizat exemplar de catre Eturia. Este o vacanta complexa, cu multe locatii vizitate, pe care o alegi doar daca esti dispus sa mergi intr-o vacanta in care nu neaparat te relaxezi, ci esti intr-o mobilizare permanenta. Excelent traseul ales, hotelurile, ghidul local. Practic, fiecare zi o putem considera o experienta unica si deosebita. 

In ceea ce il priveste pe Razvan Pascu, pot sa spun doar ca este genial. Un om deosebit, un caracter extraordinar, un om implicat tot timpul ca toti cei din grup sa fie multumiti. 

Nu cred ca exista lucruri care le-as schimba in aceasta excursie si cu siguranta o recomand oricui. Iar pentru mine si sotia mea a fost o experienta unica si cu siguranta vom continua sa mergem si in alte locatii cu Eturia si in special in grupuri cu Razvan. 

Multumim Eturia si Razvan pentru fiecare moment!

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale