Impresii Spania - iulie Patricia, Tanica, Cristian si Gianina

Patricia, Tanica, Cristian si Gianina
Impresii Spania - iulie

A fost foarte frumos si m-am distrat de minune! 

Dupa ce ne-am cazat Hotelul Barcino 4* ne-am plimbat pe aproape toate stradutele din apropiere pana la ora 02:30 noaptea. La intoarcere la hotel am cazut lata in pat uitandu-ma la pozele pe care le-am facut pe strada! Am facut si o poza cu un om care avea o marioneta! A doua zi am plecat din nou pe acele stradute si acolo am cumparat suveniruri frumoase pentru familia, prietenele mele si pentru mine! Dimineata am mers la statia de Barcelona City Tour si acolo am vazut si Sagrada Familia. A fost de neuitat! Dupa ce s-a terminat turul am venit la hotel si ne-am luat bagajele apoi am plecat spre gara. Acolo, la gara, am vazut Marea Mediterana si plaja si dupa ce am ajuns la PortAventura primul lucru pe care l-am vazut a fost mascota de la PortAventura. 

Dupa ce ne-am cazat la Hotel Caribe am stat in apa pana noaptea si am inotat. Piscina era asa de mare si frumoasa! Noaptea m-am uitat la televizor si am vazut Disney Channel in spaniola. Au fost cele mai frumoase desene animate! A doua zi am plecat in parc. Acolo in parc pentru prima data in viata mea m-am dat intr-un carusel numit Dragon Khan! In carusel cand a pornit si a luat-o in jos nu mai stiam de mine credeam ca nu mai exist! Cand s-a oprit am tipat! Dupa ce am plecat din China Town am fost si m-am dat in Tutuki Splash. Acolo este o barca mare cu mai multe scaune si cand iti da drumul in jos spui ca ai intrat in apa! A fost super! Dupa ce am plecat din Tutuki Splash am fost la Sea Odissea si am vazut un micut film in 4D! A fost mai super decat in 3D! Obositi am plecat sa vedem ce arata Hotel El Paso! Acel hotel este in stil mexican! Ajunsi la hotelul nostru am mers in piscina! Acolo mi-am facut o prietena spaniola pe nume Jeniss! Dupa s-a facut seara si ne-am culcat. Dimineata am plecat la Costa Caribe. Acolo am stat aproape toata ziua. Cand am plecat de acolo am inceput sa plang deoarece nu vroiam sa plec. Era asa de frumos si asa de minunat! Acolo in PortAventura nu a fost un lucru in care nu m-am dat! Eu m-am dat in toate masinariile! 

A fost o vacanta de neuitat! Vreau sa spun ca vacanta acesta a fost super minunata, frumoasa, minunabila si tot ce este mai bun! Mancarea a fost excelenta! Totul a fost in regula si frumos! Vacanta asta a fost preferata mea! De acolo din Barcelona de la Zara si Benetton mi-am cumparat foarte multe lucruri! A fost de neuitat si as spera ca vacanta viitoare sa merg si acolo! Mi-a placut extrem de mult! Este o vacanta ideala pentru un copil! 

Paty Patricia: Sfarsit!.............. A fost de neuitat!

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!