Impresii Revelion Jamaica Ramona & Bogdan

Ramona & Bogdan
Impresii Revelion Jamaica

La finalul celei de-a doua excursii organizate de voi in Caraibe am revenit mai greu la zapada de-acasa. Ne doream sa ne mai bucuram de apele limpezi ale marii, de nisipul fin si alb si de soare. Si de “no problem” – asa spun jamaicanii despre tara lor – ca ei nu au probleme, doar “situatii”. Avantajul Jamaicai este dat de limba vorbita – engleza – spre deosebire de tarile vorbitoare de spaniola (de regula) din Caraibe. Resortul ales a fost OK – Sandals – si ne-a permis sa beneficiem de “all inclusive” si la celelalte hoteluri Sandals de pe insula. Insula nu e prea mare, dar are cateva hoteluri Sandals care isi “imprumuta” clientii, ceea ce ne-a placut. Apoi au fost nuntile – americanii (in special) se ‘luau' in fiecare zi pe plaja :) - cu preot, nuntasi, petrecere, etc. Si paunii care se plimbau liberi prin resort, si spa-ul excelent. Si a mai trecut o vacanta, frumos. Speram sa revenim din nou la plaja in zona, cat mai curand. 

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia