Impresii Miami & New York, SUA - Mai Alina & Sorin

Alina & Sorin
Impresii Miami & New York, SUA - Mai

As putea continua in engleza doar din dorinta de a fi in continuare in acest fel in peisajul american. 

Captain‘s log: 13 may (1 day before my birthday)
Place of departure: Budapest
American Airlines
Destination: Miami (via New York)
Dupa un zbor de cca 12 ore, incluzand aici Budapesta - New York si New York - Miami am ajuns in Miami la 9 pm in aeroport unde am fost transferati (prompt) la hotelul din South Beach - respectiv Eden Roc Renaissance. Destul de obositi am fost insa impresionati de camera de hotel foarte incapatoare si foarte bine utilata (inclusiv cu jacuzzi) si toate amanuntele unui real " four stars".

Prima dimineata a fost impresionanta si asta datorita peisajului ascuns dupa draperiile peretelui de sticla din fata patului. Oceanul albastru, plaja cocheta si curtea ce gazduia 4 piscine (inclusiv pentru adulti) iti luau pur si simplu ochii si asa am patit in fiecare din cele 7 zile petrecute in Miami.

Desi am vrea sa fim foarte precisi in descrierea acestor zile nu cred ca starea euforica si relaxanta a acestor zile poate permite enumerarea corecta si cronologica a atractiilor si locurilor vizitate. Asa ca o sa enumeram mai haotic unele dintre ele:
Lincoln Road - by taxi or bus, shopping and eating recomandat in fiecare seara, lume relaxata, terase cu specific foarte diversificat (fructe de mare - our favourite), magazine "for all" - branduri sau non. Very important - pentru cei interesati bineinteles...aici se gaseste Apple Store...3 ore de stat la coada (da coada) pentru IPad 2...testat...cumparat.
Ocean Drive - night - in special pentru restaurante si plimbare pur si simplu Sawgrass - factory outlet - by bus la circa 2 ore insa un loc perfect pentru shopping in special pentru cei interesati de branduri mari la preturi foarte bune
Aventura Mall - 1,5 ore by bus...shopping din nou foarte cool...real mall
Mai sus enumerat cateva din locurile in care poti sa-ti petreci seara sau una-doua zile....aaas...uitasem de cluburi -
LIV @ Fontainbleu unde poti sa prinzi un concert Snoop Dogg sau Tiesto....noi am prins Pharell & company.
The rest ........ beach and sun...mojito and pool...

Desi despartirea de ocean si mai ales de Miami a fost grea...am decolat spre New York
Date: 21 May
La doua ore de zbor de Miami, am ajuns la New York unde la fel de prompt am fost transferati catre Radisson Hotel (cazati la etaj 22 dar dupa scala New York-ului un fel de 3 - 4 la noi). Am iesit repede dupa cazare si timp de 15 min am privit doar in sus. Impresionant de-a dreptul. Nici o poza nu poate sa exprime in vreun fel senzatia pe care o ai intre colosii din New York. Must see once in a lifetime.

Restul e istorie: neaparat tour bus cu open deck (varianta de 72 ore cu acces la 3 principale atractii cum ar fi Empire State Building sau Rockafeller Center sau Metropolitan Museum etc.....e varianta cea mai buna de a comprima in 3-4 zile vizitate in New York (bus-ul are ghid si poti cobori si urca la fiecare din punctele de atractie mari). Dar descrierea in cuvinte a unor locuri ca Times Square sau privelistea pe care o ai din Top of the Rock sau din Empire e destul de dificila.
Go there.....atat Multe de descris .... De recomandat...dar inca o data "do it"....

Multumim Eturia!
PS: sper ca pozele pe care le vom atasa sa va determine sa faceti aceasta alegere

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale