Impresii Maroc - iulie Eturia

Gabriel
Impresii Maroc - iulie

Organizare nemteasca! Bravo! Nu am cuvinte! Totul la superlativ! Aceasta vacanta nu a avut puncte nevralgice sau slabe! Aceasta agentie ETURIA este profesionista! As dori ca si alte agentii din Bucuresti sau din tara sa se ridice macar la acelasi nivel, sau macar sa investeasca banii pe care agentia dumneavoastra i-a investit in consultantii in turism! V-am verificat pe anumite surse si am constatat ca intr-adevar cei din managementul agentiei sunt profesionisti 100% si le place sa-si respecte clientii! 

Voi calatori cu aceasta agentie la infinit, de exemplu, anul viitor ma pregatesc pentru Thailanda, in 2017, Hong Kong, Malaezia, Singapore, 2018, Japonia, 2019, China si 2020 daca suntem sanatosi, probabil India, Sri Lanka! 

Maroc este o tara care stie sa faca turism! Incredibil! Cum poate o tara atat de saraca sa vanda atat de bine serviciile in turism! Mai avem de invatat! Stefania un travel agent bine documentat! Sa o tina tot asa si sa viziteze cat mai multe tari pentru ca este superb atunci cand cunosti oameni, culturi, traditii, obiceiuri!

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!