Impresii luna de miere SUA - octombrie Anamaria & Adrian

Anamaria & Adrian
Impresii luna de miere SUA - octombrie

Luna de miere ne-am petrecut-o in SUA. Coasta de Est si Coasta de Vest, mai exact New York, Washington si Los Angeles, Las Vegas si San Francisco. Chiar daca a fost o vacanta destul de MARE din toate punctele de vedere, a meritat. 

SUA, pentru noi, a fost mai mult decat stiam de la prietenii care au fost deja sau ce stiam "din filme". New York, Las Vegas si Los Angeles trebuie vizitate MACAR O DATA IN VIATA! New York este un loc unde vezi "toate tipurile de oameni". Este impresionant sa vezi cum aici se intalnesc pe aceeasi strada, in 500 m, toate stereotipurile. 

Los Angeles este imens si diferit in fiecare parte a orasului. De la plajele binecunoscute pana la cartierele impresionante. Beverly Hills ne-a ramas intiparit in minte, la fel si partea cu Hollywood. Si am ajuns la partea care ne-a placut cel mai mult: Las Vegas!!! Aici ne am petrecut cele mai tari 4 zile din viata noastra. 

Cel mai tare oras din cate am vizitat vreodata, din toate punctele de vedere. Am "avut norocul" de a alege unul dintre hotelurile de top din The Strip si a meritat. Nici macar hotelurile luxoase din Dubai nu se compara cu cele de aici. Trebuie incercat! De asemenea, un must have, cel putin pe Coasta de Vest, este MASINA. Faceti un efort si inchiriati una. Trebuie totusi sa va asteptati la costuri suplimentare (parcare 45-55 $ pe noapte, toll pass, etc). Per total, SUA merita toti banii!

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale