Impresii luna de miere Maroc - august Eturia

Claudia & Adi
Impresii luna de miere Maroc - august

Draga Alina, 

Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care raspundem, dar dupa vacanta am fost prinsi in tavalugul rutinei zilnice cu care ne-am re-obisnuit destul de greu :-). Dar ma gandesc ca e mai bine totusi sa revenim cu impresiile noastre despre vacanta dupa ce a trecut un timp, in care s-au sedimentat amintirile. 

Sincer vorbind, aveam oarecare retineri la plecare, fiind prima noastra vizita atat in Africa, cat si intr-o tara araba. Si oricate ghiduri turistice ai citi inainte, tot nu esti pregatit indeajuns pentru socul cultural. Multumita voua, insa, totul a fost de poveste: Riad-ul, foarte cochet, un apartament desprins parca din "O mie si una de nopti", cu o proprietara frantuzoaica ce isi gasea timp pentru o discutie de dimineata/seara cu oaspetii, pentru sfaturi de negociere a preturilor in bazar, si nu numai, si o bucatareasa specialista in mancaruri traditionale care pe mine m-a facut sa renunt extrem de usor la dieta ce, cu religiozitate, o respect in Romania. 

De asemenea, cei de la agentia locala de turism cu care ati colaborat au facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine la Marrakech. Incepand cu ghidul care a stat mai mult de 8 ore in aeroport sa ne astepte la sosire (din cauza intarzierii cursei de la Madrid), continuand cu ghizii cu care am fost in cele 2 excursii, care au avut grija sa ne recomande cele mai bune locuri in care se putea manca, sa ne dea o multime de informatii despre ce vedeam, si de o punctualitate nemteasca pe care noi nu ne asteptam sa o gasim acolo. Mai mult, am si primit cadou din partea lor o seara la Chez Ali, un local cu specific marocan si cu spectacole de echitatie mult gustate de localnici, dar si de catre turisti. 

Concluzionand, avem multe amintiri minunate despre "luna" noastra de miere si asta numai datorita profesionalismului cu care voi ati organizat totul. 

Singurul nostru regret este ca nu am putut sta mai mult timp, asftel incat sa ne bucuram si de alte lucruri pe care le ofera incredibilul Maroc. Toate cele bune si fiti siguri ca vom mai apela la ajutorul vostru pentru excursiile noastre viitoare. 

Cu drag, Claudia si Adi

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!