Impresii Laponia - ianuarie 2022 Maria

Maria
Impresii Laponia - ianuarie 2022

O noua experienta unica alaturi de echipa Eturia! 

Profesionalismul de care dau dovada cei din agentie este la el acasa. Doamna Manuela este persoana cu care am tinut legatura si care ne-a ajutat mereu in a ne alege vacantele. Mai mult decat atat, de aceasta data am avut parte de compania insotitoarei de grup, Andreea, care este o persoana foarte frumoasa atat la exterior, cat si la interior. Andreea are o fire energica, este extroverita si descurcareata. Ne-am bucurat de prezenta ei pe parcursul excursiei deoarece ne-a prezentat locuri noi si ne-a fost alaturi in situatiile neprevazute (singura situatie cu care ne-am confruntat a fost cea in care nu ne puteam conecta la Wi-Fi, dar s-a rezolvat, în rest, totul a fost foarte bine pus la punct). 

Pe langa experienta, am castigat si prietenii frumoase! 

Finlanda este o destinatie care merita vazuta macar o data in viata! Aceasta a fost alegerea noastra de acum, urmand pe viitor sa alegem alte destinatii unice, cu ajutorul prietenilor de la Eturia!

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale