Impresii Kenya - septembrie Eturia

Oana si Ionut
Impresii Kenya - septembrie

Ce as putea spune despre aceasta vacanta? Doua nume care acum imi spun foarte multe. Dar pentru cine nu stie inca, imi permit sa spun urmatoarele: Eturia – vacante de vis organizate aproape impecabil si spun asta doar pentru ca vreau sa cred ca intotdeauna este putin loc de mai bine. Desigur, urmatoarea vacanta va fi tot cu Eturia si da, ma astept sa se ridice cel putin la acelasi standard inalt. 

Kenya – un loc superb unde se impletesc intr-o conjunctura aparte privelistile deosebit de frumoase ale naturii si saracia. Amandoua contrasteaza puternic insa frumusetea este mai presus decat cea de-a doua. Cu siguranta un loc unde voi mai reveni. O vacanta de vis unde vei putea vedea ceea ce in Europa nu vei putea vreodata. Desigur vei spune, fiecare zona cu atractiile ei. 

Totusi, Kenya, Africa, raman o pata de culoare de nedescris la care ma voi gandi mereu. Am trait aici clipe de neuitat si sper ca si voi, cei care veti citi aceste randuri, veti pasi pe aceste meleaguri fara teama, ci doar manati de pasiune si de vis! Plaje superbe, peisaje la fel, natura in toata splendoarea ei si da, aventura de a pasi in Safari... Nu mai spun nimic, imi raman amintirile si ... sper sa ne revedem curand!

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!