Impresii Islanda - septembrie 2023 Cristian

Cristian
Impresii Islanda - septembrie 2023

Ce este Islanda? Un paradox care inseamna o combinatie, aparent imposibila, de inceput de lume dar si de povesti atemporale, ce se dezvolta intr-un tinut al trolilor mereu prezenti nu doar in imaginatie ci si in relativa realitate, intr-un tinut fabulos, legendar, in care natura este scena unor transformari vizibile, de parca facerea lumii este momentan intrerupta doar pentru a putea sa ne hranim amintirile unui viitor despre care doar putem spera sa fie generos in astfel de experiente.

De fapt, a fost mai mult decat o experienta, a fost o concreta ingerare a unei realitati neimaginate pana acum si care a creat un adevarat reper pentru trairi ce merita repetate.

Credem ca dincolo de ceea ce fermecatoarea Islanda, cu tot ce inseamna natura, de ce nu si aventura, ofera celor ce o viziteaza, marcheaza pe harta sufletului, si nu oricum, ci permanent, geografia locului tradusa in emotii si trairi unice si extraordinare.

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia