Impresii India - decembrie Eturia

Catalina
Impresii India - decembrie

Vacanta in India ne-a placut foarte mult, probabil s-a vazut si din postarile de pe Facebook. Desi am plecat cu asteptari extrem de mici, am trait o experienta de neuitat. Locurile vizitate au fost spectaculoase, iar Ioana a fost extraordinara, foarte bine organizata, atenta si preocupata de toate detaliile, astfel incat sa ne simtim foarte bine. Si ne-am simtit foarte bine! O persoana minunata, ne-a placut foarte mult! 

Ne-a placut foarte mult programul, dar si faptul ca, desi am fost extrem de protejati de conditiile mizere caracteristice zonei, lucru pe care l-am apreciat - hotelurile au fost excelente, autocarul de asemenea, eram lasati cat mai aproape de obiectivul turistic etc. - ni s-a oferit posibilitatea sa patrundem un pic si in viata lor reala - vizita la celebra cantina din templul Sick, vizita in acea gospodarie rurala din satul indian, ca si cea de la templul parasit locuit de maimute ne-au placut foarte mult. 

Desi programul a fost destul de intens, am facut foarte multe lucruri in fiecare zi, totul a fost foarte bine organizat astfel incat nu a fost deloc obositor, nu am fost alergati - o alta calitate a Ioanei pe care am apreciat-o. Nu in ultimul rand, ne-a placut foarte mult grupul - toti au fost persoane extrem de agreabile si s-a nimerit chiar sa avem gusturi si opinii asemanatoare. 

Aceasta idee de grup care sa nu fie foarte numeros este excelenta - oamenii se imprietenesc usor si exista o coeziune a grupului. Practic eram peste tot impreuna, inclusiv in perioadele de timp liber, pana si in bazar. In concluzie, ne-am distrat maxim, am vazut locuri frumoase, o alta lume, diferita de a noastra, din anumite puncte de vedere greu de imaginat, care te pune mult pe ganduri. 

Cum spuneam, a fost o experienta de care ne vom aminti mereu cu multa placere. Multumim mult intregii echipe Eturia si, evident, incepem sa ne gandim la urmatoarea vacanta.

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!