Impresii grup Mexic si Cuba - iunie Doina & Cristian

Doina & Cristian
Impresii grup Mexic si Cuba - iunie

Vom incerca sa va impartasim cateva din impresiile acestei calatorii in Mexic si Cuba. Aceasta excursie a fost o experienta noua pentru noi, o vizita in doua tari sarace dar care aveau ce sa ofere calatorului doritor de cunoastere. Mexicul ne-a oferit imaginea vestigiilor aztece si mayase, in timp ce Cuba, cu masinile ei din anii ‘50, ne-a transpus in ambianta specifica oraselor coloniale. Sa nu uitam de avantajul vizitarii a doua tari indepartate intr-o singura traversare a Atlanticului. 

Referitor la partea relaxanta a excursiei trebuie spus ca atat Cancun-ul cat si Varadero sau Trinidad-ul ne-au incantat cu plajele cu nisip alb si fin, iar apele Marii Caraibelor si ale Oceanului Atlantic au fost clare, verzi si surprinzator de calde. 

In incheiere, vacanta oferita de Eturia va ramane una de neuitat iar cea mai buna apreciere este dorinta noastra de a calatori cu Eturia si in anii viitori. Nu vom incheia scurta noastra descriere fara a va spune ca un merit mare in reusita excursiei l-a avut insotitoarea noastra de grup, d-ra Alina Taflan, secondata de ghizii locali. 

Doina si Cristian

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!