Impresii Egipt - mai 2021 Alexandra D.

Alexandra D.
Impresii Egipt - mai 2021

Draga Eturia,

Revin cu un feedback intarziat pentru execursia din Egipt din luna mai dar amintirile se aseaza mai bine daca le acorzi putin timp.

Am cochetat cu Eturia de f mult timp, cred ca un procent semnificativ din vizualizarile site-ului sunt de la mine :)

Bookingul excursiei a fost dificil, cu o comunicare greoaie, lipsa de raspuns din partea voastra si mult follow-up din partea mea. Ar ajuta pe viitor mai multa promptitudine in oferirea unei oferte sau a unei lamuriri cu privire la o excursie pt ca eu, personal, am simtit ca insist foarte mult sa achizitionez o excursie, ca si cum as fi cerut o favoare.

Cu toate acestea, excursia in sine a fost minunata. Traseul, obiectivele, hotelurile si ghizii au fost toate foarte bine alese. Dar ceea ce a facut intr-adevar excursia minunata a fost prezenta Robertei si rolul jucat de ea.

Roberta are pur si simplu talent pentru aceasta meserie. Nu doar ca a fost in complet control pe tot parcursul calatoriei dar ne-a facut sa ne simtim in siguranta chiar si in situatii care generau o oarecare alerta pt cei nefamiliarizati cu Egiptul. 
A acordat deosebit de multa atentie nevoilor tuturor, reusind chiar sa impresioneze intreg grupul prin puterea ei de anticipare. Pana si cele mai problematice nevoi si-au gasit solutionare. 
Mai mult decat atat, Roberta a jucat rol de motor pentru dinamica de grup, incurajandu-ne permanent atat comunicarea cat si interactiunea, facilitand sudarea grupului pe parcursul celor 7-8 zile. Prezenta, ascultand activ, colaborativa si serviabila, a fost o placere sa o avem pe Roberta aproape si sa fim langa ea.

Ceea ce m-a impresionat, impreuna cu toate cele de mai sus, a fost proactivitatea ei cu privire la absolut toate situatiile date si toate nevoile grupului. Roberta a abordat cu o senioritate iesita din comun organizarea acestui grup, depasind cu mult performanta altor colegi de-ai ei de breasla, poate cu mai multe experiente de acest tip la activ.

Roberta are ceva ce nu poate fi invatat, are fler pt meseria asta, pasiune si determinare interioara. Nu stiu daca Roberta a ales sau va alege turismul in continuare dar categoric turismul a ales-o pe ea pt ca este inzestrata cu calitati rare pe aceasta piata.

Cu siguranta voi alege excursiile viitoare si in functie de cele care sunt conduse de Roberta.


O zi frumoasa,
Alexandra D.

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale