Impresii Ecuador & Peru - august Alina

Alina
Impresii Ecuador & Peru - august

Se dau urmatoarele coordonate: 6 prieteni globe-trotteri la prima calatorie in America de Sud si agentia Eturia cu impecabilele ei servicii. Rezultatul? O vacanta de vis in Peru si Ecuador, pe care si acum o pomenim cu entuziasm de cate ori prindem pe cineva care inca nu a aflat povestea. 

Pe traseul Quito - Otavalo - Galapagos - Lima - Insulele Ballestas - Nazca - Arequipa - Canionul Colca - Cuzco - Machu Picchu, plus un final apoteotic in jungla amazoniana, in apropiere de Puerto Maldonado, vacanta noastra a avut de toate. Amestec nebun de culori si oameni in piata din Otavalo, arhitectura coloniala in Quito, Galapagos cu testoase, iguane, pelicani, flamingo si putin rau de mare, Lima cu traficul ei isteric si muzeele colosale, Nazca si desenele misterioase din pustiu (maimuta e cea mai frumoasa), manastirea Santa Catalina din Arequipa (un paradis pentru impatimitii de fotografie), condorii din Canionul Colca si aerul tare de la 4,950 de metri altitudine, Cuzco si toata istoria sa incasa, Machu Picchu - atat de incredibil si imposibil de descris in cuvinte. 

In jungla amazoniana ne-am adus aminte cum e sa fii total rupt de lumea secolului 21 si totusi sa nu lesini fara telefon mobil, lumina electrica si internet, ci sa te minunezi la agouti, tarantule, maimute, capibara si caimani, copaci cu tepi, vegetatie luxurianta. Restul sunt detalii de povestit poate candva si nepotilor: am aflat cine sunt Pachacutec si Pachamama, ce s-a intamplat la Huaca Pucllana, am incercat lomo saltado si ceviche si am baut galeti de jugo de guanabana si pisco sour, am vazut ca oamenii sunt saraci, dar veseli si prietenosi. Iar partenerii de la Eturia au facut ca totul sa fie organizat si sa functioneze ca la carte. 

Am schimbat vreo 7-8 ghizi si tot atatea microbuze pe tot parcursul calatoriei, nimeni nu a intarziat, nimeni nu ne-a abandonat printr vreun colt pustiu de lume, dimpotriva, am avut parte de servicii profesioniste, de calitate, ne-am simtit clienti respectati, ale caror dorinte sunt puse pe primul loc si tratate cu seriozitate. Multumim inca o data, Eturia si abia asteptam sa planificam impreuna urmatoarea vacanta!

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!