Impresii Cuba - Ianuarie Eturia

Antonela
Impresii Cuba - Ianuarie

Recomand cu multa caldura Cuba oricarei persoane care isi doreste sa ajunga in Caraibe, sa guste din romul adevarat, sa simta ritmul salsa si al muzicii traditionale cubaneze si, nu in ultimul rand, celor care doresc sa cunoasca spiritul prietenos al locanicilor cu tot cu simplitatea acestora. 

Este o tara fascinanta care, dincolo de peisajele superbe specifice zonei Caraibe, are si o istorie interesanta, pe care o descoperi la tot pasul parcurgand strazile Havanei. Havana este un oras care trebuie vizitat nu numai in locurile turistice, ci si in zonele unde intalnesti exclusiv localnici, unde intelegi cum este viata acolo, ce este frumos si ce este greu pentru ei. Sunt multe locuri de descoperit chiar si printre acele cladiri care nu sunt intr-o conditie deloc buna. 

Daca doriti sa ajungeti in Cuba pentru a vedea lux... than is not the place to go, nici macar in hotelurile considerate de acestia de 5 stele. Eturia ne-a ajutat sa ne indeplinim visul de a cunoaste acele meleaguri cu un pachet mulat pe dorintele noastre (locatie, excursii, pret). Le multumim pentru promptitudine, flexibilitate si ii recomandam cu drag.

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!