Impresii calatorii Europa Alexandra

Alexandra
Impresii calatorii Europa

Eturia - multumesc pentru vacantele oferite! 

Nu am talent de povestitor dar pozele facute in vacante spun totul. Anul 2010 a fost anul in care viata mea s-a schimbat. Aveam un nou iubit si am hotarat impreuna sa mergem in Barcelona. A fost prima noastra vacanta impreuna dar a reprezentat si inceputul unei colaborari frumoase cu Eturia. Mi-a placut grija agentiei pentru turisti, am primit multe informatii atat despre destinatia noastra cat si despre Spania, in general. Aveam un numar de urgente de la agentie pe care puteam suna pentru orice nelamurire si chiar am fost sunati si intrebati daca vacanta noastra este conform cu ceea ce ne dorisem. 

Mi-a placut asa mult incat in 2012 am plecat pentru un city Break la Bruxelles. Tin si acum minte ca ne doream un hotel dragut in centrul orasului si nicio agentie nu reusea sa ne dea o oferta pe gustul nostru. Doar Eturia ne-a putut satisfice dorintele si ne-a atras atentia asupra unui hotel micut, cochet, situat in centrul vechi al orasului. Era exact ce ne doream. 

In 2013 am vrut sa facem o escapade la ROMA chiar de 8 martie si Eturia ne-a oferit acesta sansa la niste preturi foarte atractive cu oferta zilei. 

In 2014 gandurile noastre au zburat catre Instanbul. Eturia ne-a recomandat inca o data un hotel dragut situat in centrul vechi al orasului. 

Iar acum, dupa 5 ani, iata ca plecam in luna de miere in Singapore si Bali. Fiind prima excursie exotica am vrut sa plecam alaturi de un partener in care avem incredere. Este totusi o noua lume si vrem sa ne simtim in siguranta chiar si la sute de kilometri departe de casa. De aceea, inca o data optiunea noastra este Eturia, alaturi de care sper sa mai avem multe alte vacante cel putin la fel de frumoase ca cele de pana acum.

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale