Impresii Barcelona - Septembrie Oana

Oana
Impresii Barcelona - Septembrie

Despre Barcelona am putea povesti la nesfarsit, un adevarat muzeu in aer liber, un oras foarte modern si original, cu siguranta cel mai frumos oras din Europa. In cele patru zile petrecute acolo am reusit sa vizitam Sagrada Familia, Parcul Guell, Casa Batlo, Casa Mila, fantanile de la Palatul National care au incepand de la ora 21 un spectacol de apa si lumina superb, pe ritmurile lui Freddie Mercury si Montserrat Caballe cantand Barcelona. 

Am mai vizitat si Castelul Montjuic, Stadionul Olimpic, satul spaniol, Stadionul FC Barcelona, Gradina Zoologica, Acvariul si Portul, Bulevardul Las Ramblas. Sunt doar cateva dintre obiectivele turistice care se pot vedea, pentru celelalte, desi nu ne sta in caracter sa mergem in vacanta de mai multe ori in acelasi loc, in Barcelona cu siguranta ne vom intoarce. Calella este o statiune foarte linistita destinata persoanelor care cauta sa se relaxeze, iar Hotelul Amaika a fost o alegere excelenta raport calitate pret. 

Desi partenerii dvs din Spania au excursii optionale, noi am ales pentru transferul din Calella in Barcelona trenuletul de coasta (Renfe), iar pentru turul Barcelonei am luat autobuzul turistic (2 zile 25 Euro) si metroul (10 calatorii cu 7,5 Euro). O sa trimit pe rand cateva poze. Multumim Eturia pentru cea mai reusita vacanta! Pe data viitoare!

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!