Culoare si istorie: Vietnam & Cambodgia Yulicary Sarracent

Yulicary Sarracent
Culoare si istorie: Vietnam & Cambodgia

Acest circuit este o adevarata paleta de culori si de istorie, in care vei putea descoperi Vietnamul de nord, central si de sud, impreuna cu siturile cele mai importante din Cambodgia.

Pentru mine, Vietnam a fost o adevarata revelatie prin nordul sobru, centrul pitoresc si sudul modern. De fiecare data cand ajungeam intr-o noua zona, credeam ca efectiv eram in alta tara. Fiecare locatie a avut ce oferi si ne-am bucurat mereu ca am putut ajunge acolo. 

Pe primul loc este orasul Hoi An. Aici se gasesc faimoasele croitorii unde maestrii confectioneaza haine care mai de care mai complexe in doar 4 sau 6 ore. Tot aici gasesti un oras plin de culoare, cu candelabre care dimineata sunt o pata de culoare si seara o adevarata bucurie prin luminile vesele care inconjoara fiecare restaurant sau magazin. 

Cea mai mare surpriza a fost posibilitatea sa ajungem la Golden Bridge, un adevarat complex unde podul cu maini realizat pentru turistii locali si straini reprezinta un motiv excelent pentru a vizita zona. La Bana Hills nu se afla doar acest pod, ci se mai gaseste si un parc de distractii foarte bine organizat unde cei mici au multe de facut si de vizitat.

Nu pot sa uit de Halong Bay, o zona vizitata intr-o croaziera care face ca aceasta calatorie sa fie un vis. Stancile cu forme inedite care ies din apa fac din acest peisaj o priveliste ireala de care nu vrei sa te desparti prea curand.

In Cambodgia am ramas uimita de complexul Angkor Wat si de toate ruinele din regiune. Fiecare zona vizitata avea cate ceva de oferit si am petrecut mult timp pentru a face poze si pentru a ne bucura de priveliste. Cambodgia mi-a parut cu mult mai saraca decat Vietnam, dar in schimb are o mostenire istorica foarte complexa. 

Recomad acest circuit care cu siguranta va fi pe placul celor care vor avea ocazia sa-l aleaga. Este o calatorie care nu poate fi suficient de bine descrisa prin cuvinte.

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia