Asia

Hong Kong Descopera

Metropola fastuoasa din Marea Chinei
Descopera Hong Kong - Metropola fastuoasa din Marea Chinei
Circuite
Circuite
1

De-a lungul anilor, pozitia geografica si legaturile comerciale au transformat Hong Kong-ul intr-o mare metropola. Situat pe coasta de sud a Chinei, la 60 de kilometri est de Macao, pe partea opusa a Deltei Pearl, Hong Kong este inconjurat de Marea Chinei de Sud. Orasul a devenit unul dintre cele mai mari porturi, centru comercial si financiar de prim rang in lume, avand o populatie de peste 7 milioane locuitori. In 1997, a incetat dominatia engleza asupra orasului, Hong Kong-ul revenind Chinei si, impreuna cu Macao, este una dintre cele doua regiuni administrative cu statut special. Printre atractiile importante ale metropolei se afla Varful Victoria, masiv situat in partea de vest a insulei, avand o altitudine de 552 de metri si oferind o panorama impresionanta, satul de pescari Aberdeen si Piata Stanley.

Varful Victoria ofera o panorama impresionanta asupra imprejurimilor si a Portului Victoria

Satul de pescari Aberdeen

Croaziera cu ambarcatiunea traditionala sampan

Parcul Disneyland Hong Kong

Cultural Heritage of China

Incepand de la:

3540 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Cultural Heritage of China
Recomandat Eturia

Cultural Heritage of China

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

3540 € / pers.
Exploreaza

Hong Kong Vacante

Cultural Heritage of China
Vacante individuale

Cultural Heritage of China

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

3540 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Amazing Hong Kong

Hong Kong este un oras fascinant, complex, elegant si inovativ, o combinatie perfecta intre natura, mare si zgarie-nori, intre infrastructura moderna si temple feng shui, intre agitatia specifica marilor metropole si linistea micilor sate pescaresti ... Vezi testimonial

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei orase absolut memorabile: Seul, Hong Kong si Tokyo. Am vrut sa ajungem la meciul de rugby din cadrul RWC 2019 al echipei noastre favorite, All Blacks. A fost posibil cu a ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!

Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia