Australia & Insulele Pacificului

Hawaii Descopera

Visul tropical parfumat
Descopera Hawaii - Visul tropical parfumat

Hawaii este visul parfumat al unui paradis tropical, un loc al incantarilor exotice. „Paradis al Pacificului”, cu simpatie numit si „Statul Aloha”, Hawaii este unul dintre cele 50 de state ale SUA, consacrat drept patria soarelui si valurilor, locul incantarilor exotice, destinatia cautata de surferi, raiul „lunilor de miere” si locul ideal de odihna si distractie pentru milioane de oameni veniti din toate partile globului pentru a se bucura de frumusetile locurilor si de atmosfera relaxata ce domneste aici. Asezate in Oceanul Pacific, insulele Ni'ihau, Kaua'i, O'ahu, Moloka'i, Lana'i, Kaho'olawe, Maui si Hawai'i se gasesc la aproximativ 3.870 km de cel mai apropiat oras american, San Francisco. Arhipelagul Hawaii este visul oricarui turist care iubeste soarele si ii place sa petreaca o mare parte din vacanta intins pe plaja, bucurandu-se de apele limpezi precum cristalul din jurul insulelor hawaiiene. Odata ajuns aici, senzatia este ca ai intrat intr-o alta lume, o lume de vis: caldura placuta, cerul de un albastru fermecator si marea perfecta se imbina extraordinar cu deja cunoscuta primire calda din partea localnicilor cu celebra expresie „Aloha" si traditionala cununa de flori. Din punct de vedere turistic, Insula Maui este cea mai apreciata, avand cele mai multe resorturi de vacanta si cele mai multe zone de agrement pentru turisti. Hawaii este locul unde oamenii sunt ceea ce sunt. Fara discriminare rasiala, locuitorii traiesc intr-o societate care reprezinta un amestec unic intre rase, limbi, religii si culturi. Pacea, intelegerea si calmul domnesc in acest arhipelag facut parca special pentru cei ce cauta linistea absoluta si frumusetile mirifice ale naturii.

Insula Honolulu

Insula Maui

Plaje tropicale

Vulcanul Haleakala

Construim experiente Impreuna

Impresii Statele Unite & Hawaii - Revelion

Ambele locatii ne-au incantat (asta poate si pentru ca a fost prima oara cand am calatorit in State). Los Angeles-ul este un oras foarte dinamic din pacate nu am avut decat doua zile complete pentru a vizita aceasta metropola desi probabil am fi avut ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!