Guiana Franceza Descopera

Descopera Guiana Franceza -

Una dintre zonele ce fac parte din palamaresul de noi teritorii descoperite de Cristofor Columb, Guiana Franceza este cea mai mica entitate statala din America de Sud. Guiana Franceza este una dintre cele 26 de regiuni ale Frantei, fiind parte integranta si a Uniunii Europene. Guiana a devenit arhicunoscuta datorita inchisorii de maxima siguranta de pe Insula Diavolului dar si datorita Centrului Spatial de la Kourou. Guiana Franceza este situata in nordul Americii de Sud, la tarmul Oceanului Atlantic intre Suriname si Brazilia. Faptul ca Guiana este departament francez face ca Franta sa aiba cea mai lunga frontiera a sa de 730 de kilometri cu Brazilia. Desi are similitudini si afinitati culturale cu teritoriile vorbitoare de limba franceza din Caraibe, Guiana Franceza nu este considerata a fi parte din aceasta regiune geografica ce se afla la o distanta apreciabila spre vest, dincolo de grupul de insule ale Antilelor Mici. Istoria extraordinara a Guianei este parca vie si poate fi vizibila intr-un numar important de locuri: Iles du Salut (ce include si acel loc de trista amintire - Insula Diavolului, unde erau tinuti prizonierii, Mount Favard, lagarul de tranzit de la Saint-Laurent du Maroni sau biserica Iracoubo.

Guiana Franceza este o comoara a biodiversitatii, oferind oportunitati unice de observare a naturii, inclusiv a unei varietati impresionante de pasari si animale.

Cu orase istorice, precum Cayenne si Kourou, Guiana Franceza ofera o incursiune fascinanta in istoria coloniala si cultura locuitorilor amerindieni.

Daca esti interesat de explorarea spatiului, Guiana Franceza este casa bazei spatiale europene, un loc fascinant petru a vedea lansari de rachete.

Plajele virgine de-a lungul coastei ofera o oaza de relaxare si un peisaj tropical de vis.

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia