Caraibe

Guadeloupe Descopera

Fluturele de deasupra albastrului marii
Descopera Guadeloupe - Fluturele de deasupra albastrului marii

In zona de convergenta a Marii Caraibilor cu nordul Oceanului Atlantic, rasare din spuma marii Arhipelagul Guadeloupe, care cuprinde cinci mari insule: Basse-Terre, Grande-Terre, La Desirade, Les Saintes, Marie-Galante carora li se alatura si alte mici insule. In Grand Terre, intalnesti plaje intinse, marginite de cocotieri. In Basse Terre, plajele sunt mai mici si intime; aici se afla Parcul National din Guadeloupe, Cascada Aux Ecrevisses si Gradina Botanica Deshaies. Flora si fauna locala sunt specifice zonei: orhideele, bananierii, mango, colibri, iguanele, pelicanii negri sunt intalnite la tot pasul oriunde ai merge in insule. La toate acestea, se adauga autenticul rom caraibean de care localnicii sunt foarte mandri. Numele arhipelagului se datoreaza lui Cristofor Columb care, in 1493, a numit insula „Santa Maria de Guadalupe”, in onoarea Fecioarei Maria, venerata in orasul spaniol Guadalupe din Extramadura. Ca parte a Frantei, Guadeloupe este parte a Uniunii Europene.

Revelion 2021 - Sejur La Romana & Croaziera Marea Caraibilor, 13 zile

Incepand de la:

2990 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Revelion 2021 - Sejur La Romana & Croaziera Marea Caraibilor, 13 zile
Sejur plaja

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza

Guadeloupe Vacante

images/product/6b519c1b-ecc6-4fa7-a2e9-90c4b9769b6b/93bb082ad29b0ebb5355c328e8fd5672/original_1.jpeg
Sejur plaja

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!