Testimoniale

Testimoniale clienti Finlanda

Tara celor o mie de lacuri

Construim experiente Impreuna

Impresii Laponia - ianuarie - Maria

Finlanda

Vacanta in Laponia a fost un vis devenit realitate nu doar pentru copiii nostri, ci si pentru noi. Ne-am bucurat de o experienta noua intr-o companie minunata. Intalnirea cu Mos Craciun a fost magica. Plimbarile cu sania trasa de reni si cu sania tra ... Vezi testimonial

Impresii Islanda, Norvegia & Finlanda - octombrie - Andreea

Islanda, Norvegia, Finlanda

Agentia Eturia ne-a ajutat cu organizarea unui circuit custom al lunii de miere in 3 dintre tarile nordice (Islanda-Norvegia-Finlanda). Recomandam astfel de excursii deoarece s-a mulat exact pe programul nostru si am reusit, independent, sa exploram ... Vezi testimonial

Impresii din Laponia - decembrie - Bella

Finlanda

Am petrecut Craciunul in tara lui Mos Craciun. A fost o vacanta perfecta, de la servicii pana la peisaje, activitati, etc ce nu poate fi redata in cuvinte. Pana si temperaturile de pana la -35 grade C paleau in fata frumusetilor intalnite. Insotitoar ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!