Testimoniale

Testimoniale clienti Filipine

Romanticul arhipelag al aventurii nesfarsite

Construim experiente Impreuna

Impresii revelion Filipine - decembrie 2022 - Simona

Filipine

Am ocolit Filipine pina acum pentru ca stiam ca acest arhipelag de 7641 de insule a devenit unul dintre centrele gruparii teroriste ISIS si ca orice turist individual risca deoarece statul a scapat lucrurile de sub control si nu poate sa ofere nici m ... Vezi testimonial

Impresii Filipine - ianuarie - Alina

Filipine

Puncte tari ale vacantei: organizarea, comunicarea cu ambele agentii, cazarea, transportul. Vezi testimonial

Impresii Filipine, Hong Kong & Macao - februarie - Alex & Roxana

Filipine, Hong Kong, Macau, China

Am avut o vacanta cu totul exceptionala. Recomandam cu caldura toate hotelurile (Picasso in Manila, El Nido Lagen din Palawan, Shangri La - Boracay si Kowloon Shangri La din Hong Kong). Partenerii si-au facut treaba perfect. Destinatiile ne-au impres ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia