Africa

Eritrea Descopera

O destinatie neasteptata cu bucatarie italiana si arhitectura turceasca
Descopera Eritrea - O destinatie neasteptata cu bucatarie italiana si arhitectura turceasca

Cu o pozitionare strategica extraordinara, teritoriul Eritreei de astazi a fost ravnit de multe popoare. Primii locuitori s-au stabilit aici cu 6000 de ani in urma, venind de pe Valea Nilului. De atunci, nenumarate popoare migratoare au trecut pe aici, devenind prima zona din Africa in care cultivarea plantelor si cresterea animalelor domestice a devenit parte din cultura locala. Asezata la capatul sudic al Marii Rosii, dar si cu vedere spre Marea Arabiei, regiunea a fost anexata Regatului Aksum in secolul al IV-lea. Apoi, pe rand, porughezii si otomanii s-au batut pentru ea. Apoi a devenit colonie italiana, urmand ca la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial sa devina colonie britanica. In 1952, Natiunile Unite au decis alipirea Eritreei de Etiopia, ca un compromis intre colonie si libertate. Dar acest fapt a insemnat doar inceputul unui lung razboi de eliberare, ce a durat pana in 1993 – cand Eritrea si-a obtinut independenta. Astazi, Eritrea este o bijuterie prin cultura si vestigiile sale, o noua destinatie intrata in atentia turistilor ce vor sa exploreze caile nebatute. Asmara, Massawa, Arhipelagul Dahlak sau Keren sunt printre cele mai cautate destinatii din tara.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!