Europa

Elvetia Descopera

Tara piscurilor alpine vesnic albe
Descopera Elvetia - Tara piscurilor alpine vesnic albe

Cunoscuta ca paradis montan estival si hibernal, Elvetia este tara piscurilor alpine vesnic albe si a lacurilor cu ape cristaline ce stralucesc in lumina soarelui. Nume celebre evoca romantismul si ineditul vietii de munte: Zermatt, St. Moritz, Interlaken, Gstaad, Davos si multe altele. Centrele urbane cosmopolite si rebele ca Geneva, Zurich, Basel sau Lausanne freamata de agitatie inovatoare si artistica si sunt renumite pentru animata viata de noapte. Pe langa faptul ca Elvetia numara patru limbi oficiale (germana, franceza, italiana si retoromana), varietatea culturala a acesteia este notabila. Te poti bucura de o portie delicioasa de paste alaturi de un pahar de merlot si te poti rasfata incercand una dintre numeroasele bai termale elvetiene de la Yverdon les Bains si pana la Scuol. Orasele precum Lucerna - cu podul sau acoperit, Neuchatel - cu fantanile sale incantatoare, Gruyeres - patria branzeturilor si Grimentz, cu casele sale traditionale din lemn sau Scuol si Zuoz - cu cladirile lor cu blazoane, toate dau un farmec aparte tarii cantoanelor.

Parcul National al Elvetiei

Castelul Chillon

Zermatt

Lacul Geneva

Construim experiente Impreuna

Impresii Franta & Elvetia - Iulie

Multumim Eturia pentru organizarea excursiei noastre. Totul a fost excelent: cazare, zboruri, transferuri. Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!