Despre El Salvador

Eturia - Agentie de turism

Despre El Salvador

Parte a Americii Latine, El Salvador in ciuda marimii sale este o tara cu o bogata istorie si care dupa ani indelungati de razboi civil a revenit la normalitate si este gata de a primi cu prietenie vizitatori.


El Salvador, cea mai mica si mai populata tara din America Centrala este situata pe malul Oceanului Pacific, intre Guatemala si Honduras si se remarca prin numeroase atractii turistice precum plajele pitoresti La Libertad sau Las Flores, frecventate de surferi,  orasele cu vestigii coloniale, spectaculoasele peisaje vulcanice cu lacuri de crater precum Coatepeque sau Ilopango si oameni faimosi pentru ospitalitatea lor. Capitala San Salvador se distinge prin frumoasele edificii cu arhitectura coloniala si piatete largi dominate de cladirile Catedralei Metropolitane, Teatrului National si Trezoreriei Nationale, dar mai ales prin fascinantele biserici vechi cu plafoane din lemn. Faceti o plimbare cu telecabina spre parcul de distractii Muntele San Jacinto, care ofera privelisti superbe asupra capitalei, cumparati materiale tesute in satul San Sebastian si nu ratati orasul Juayua, celebru pentru festivalurile cu delicii culinare.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta El Salvador San Salvador
 
Oferte de vacanta El Salvador
 
Viza

Pentru a calatori in El Salvador cetatenii romani au nevoie de viza.

Fast Facts

Nume: Republica El Salvador
Capitala: San Salvador
Asezare: In America Centrala, intre Guatemala si Honduras, avand la nord Oceanul Pacific
Moneda: dolar SUA - USD
Fus orar: UTC -6

When to go El Salvador

Temperatura medie
El Salvador are un climat tropical cu doua sezoane: verano - sezonul uscat ce tine din noiembrie si pana in aprilie si invierno - sezonul umed ce dureaza din mai si pana in octombrie. Zonele de tarm cunosc temperaturi mai ridicate decat restul teritoriului cu temperaturi medi anuale de 22° C, zonele centrale au medii ale temperaturilor in jurul a 19° C iar zonele inalte cunosc temperaturi mai scazute datorate urcarii in altitudine.
Cea mai potrivita perioada de a vizita El Salvador este cea din timpul sezonului uscat cand precipitatiile sunt sporadice. Perioadele aglomerate sunt cele din perioada Craciunului, Anului Nou si a Saptamanii Mari dinainte de Paste. In sezonul ploios zilele insorite nu lipsesc iar ploile sunt abundente si de scurta durata.

Vacante in El Salvador

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in El Salvador . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.718.350 zile de vacanta vandute
 • 237.819.882 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania