Caraibe

Dominica Descopera

Cel mai bine pastrat secret al lumii
Descopera Dominica - Cel mai bine pastrat secret al lumii

Cunoscuta si ca Insula Naturii, datorita vegetatiei luxuriante neatinse de mana omului, pe insula se afla paduri dese in care si-au gasit adapost numeroase specii de plante si animale rare. Denumirea se datoreaza faptului ca atunci cand a fost descoperita de Cristofor Columb, pe 3 noiembrie 1493, era o zi de duminica. Dominica este cea mai tanara insula apartinand Antilelor Mici, formarea ei datorandu-se activitatii vulcanice. Climatul tropical cu temperaturi ridicate si ploi abundente, datorate curentilor marini, au favorizat dezvoltarea unei vegetatii luxuriante. Dominica a fost ultima dintre insulele caraibiene care a fost colonizata de europeni datorita rezistentei acerbe opuse de populatia locala. Franta a cedat posesia insulei in favoarea Marii Britanii in 1763, care i-a acordat statutul de colonie in 1805. In 1980, la doi ani de la obtinerea independentei, Dominica a cunoscut o dezvoltare economica infloritoare cand, dupa inlaturarea fostei administratii tiranice si corupte de la conducerea statului, a fost instalat un guvern condus de Maria Eugenia Charles - prima femeie prim ministru din Caraibe. In Dominica, traiesc mai bine de 3000 de urmasi ai fostelor triburi caribe - singura populatie urmasa a etnicilor precolumieni din estul Marii Caraibilor.

Dominica Vacante

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!