Cum au ajuns romanii sa cheltuie si 2.000 de euro pentru minivacanta de Paste si 1 Mai. Trendul care a prins tot mai mult contur in Romania Eturia

Sursa: observatornews.ro
Cum au ajuns romanii sa cheltuie si 2.000 de euro pentru minivacanta de Paste si 1 Mai. Trendul care a prins tot mai mult contur in Romania
Un nou obicei se contureaza in Romania: concediul de vara din primavara. De la an la an, agentii de turism primesc tot mai multe cereri pentru destinatii exotice in aceasta perioada. Multi turisti prefera calatoriile in luna mai, incurajati de schimbarile climatice si preturile mai mici decat in sezonul estival. In plus, anul acesta, minivacanta de sase zile de Paste si 1 Mai este un motiv in plus sa faca rezervari.

Unele agentii au si cu 50% mai multe rezervari decat in aceeasi perioada din anul trecut. Vacantele exotice sunt in topul cererilor.

Raluca Barbu, marketing chief agentie de turism: Maldive, Mauritius, Seychelles sau putem sa mergem catre Thailanda, Indonezia. Preturile incep undeva la 1500 de euro si pana in 2000 de euro pot spune ca poti calatori oriunde pe glob. Hotel, cazare 9,10,11 nopti. Bilet de avion, partea de asigurare, transferurile locale.

Te invitam sa urmaresti reportajul integral, chiar aici:Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia