Bucuresti - Seychelles, conectate prin primul zbor direct lansat de Eturia Eturia

Sursa: bursa.ro
Bucuresti - Seychelles, conectate prin primul zbor direct lansat de Eturia
O sută şaizeci şi doi de pasageri, majoritatea din România, au aterizat în Seychelles cu un charter special Air Seychelles, vineri, 30 aprilie 2021, pe Aeroportul Internaţional Seychelles din Pointe Larue, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Charterul, primul dintr-o serie, este aşteptat pentru următoarele 4 săptămâni să aducă aproximativ 500 de pasageri pe mica insula din Oceanul Inadian, care şi-a redeschis porţile pentru turism din luna martie a anului curent.

Pasagerii au debarcat din avionul A320Neo, Pti Merl Dezil, în insoritele insule Seychelles şi au fost întâmpinaţi de un grup de dansatori locali îmbrăcaţi în ţinute tradiţionale, interpretând dansuri şi cântece din cultura proprie. Oaspeţii au avut astfel parte de o sosire memorabilă în paradis. În plus, vizitatorii au primit un token de la Consiliul de Turism Seychelles (STB) în timp ce aşteptau ca documentele lor să fie procesate de ofiţerii de sănătate şi imigraţie, conform sursei citate.

Prezenţi la aeroport pentru sosirea vizitatorilor au fost directorul executiv al Consiliului de turism din Seychelles (STB), doamna Sherin Francis, doamna Anna Butler Payette, directorul general al of 7 Degrees South şi directorul executiv al Air Seychelles, Remco Althuis.

Sherin Francis şi-a menţionat satisfacţia că acest proiect a fost concretizat şi a declarant: "Eforturile şi resursele STB investite pe piaţa est-europeană sunt recompensate, deoarece vedem numărul de vizitatori din România, dar şi din regiune, în creştere. Implicaţia companiei noastre aeriene naţionale a fost esenţială în transformarea acestor charte în realitate".

Domnia sa a mulţumit în continuare partenerului român Eturia Tour Operator şi colaboratorului local 7 Degrees South pentru implicarea lor în proiect.

La rândul ei, doamna Anna Butler Payette, directorul general of 7 Degrees South a spus: "Europa de Est reprezintă o piaţă importantă dacă ne-am diversificat, ceea ce ajută în timp ce pieţele noastre tradiţionale se recuperează. Agenţia noastră este onorat să facă parte din acest proiect şi poate ajuta la creşterea vizibilităţii destinaţiei şi a numărului de sosiri. A fost un an dificil pentru noi la nivel local şi ne bucurăm să vedem că Seychelles nu şi-a pierdut atractivitatea pe piaţa internaţională".

În luna martie, la anunţarea zborului direct Bucureşti - Seychelles, Sorin Stoica, directorul general al agenţiei de turism Eturia declara: ,,Un sejur luxury de 8 zile, cu zbor charter/direct din Bucureşti cu Air Seychelles, cazare cu demipensiune la un resort premium de 5 stele, ca o grădină botanică pe 100 de hectare (cu plaje private în top cele mai frumoase din lume, teren de golf, tiroliene, suprafeţe imense, multe restaurante ce oferă experienţe diverse), plus transferuri, taxe de aeroport, asigurare de călătorie cu clauză COVID şi asigurare storno şi însoţitor de grup din partea agenţiei porneşte de la 2.790 euro/adult în perioada Paştelui şi de la 2.690 euro/adult cu plecare în prima săptămână din Mai".

Experţii în turism de pretutindeni susţin că Arhipelagul Seychelles este una dintre cele mai spectaculoase şi ofertante destinaţii de plajă de pe glob, garantând turiştilor ce aleg să călătorească spre aceste insule din mijlocul Oceanului Indian o combinaţie extrem de reuşită între munte şi mare, diversitate în ceea ce priveşte opţiunile de petrecere a timpului liber, precum şi o selecţie de hoteluri de lux şi servicii premium.

Seychelles a înregistrat 15.465 de vizitatori debarcând pe ţărmurile sale între 25 martie şi 25 aprilie 2021.


Sursa: bursa.ro

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!