Cât costă un sejur pe Insula Primăverii Eterne. Primul charter Tarom decolează de Paşte Eturia

Sursa: adevarul.ro
Cât costă un sejur pe Insula Primăverii Eterne. Primul charter Tarom decolează de Paşte
Zborurile directe către destinaţii mai greu accesibile au devenit extrem de apreciate şi căutate de către turiştii români, printre acestea numărându-se şi Insula Primăverii Eterne, Madeira.

„Înainte, un zbor către Madeira însemna cel puţin o escală şi un timp mediu de 10 ore petrecut pe drum. Iar noul charter către această destinaţie înseamnă mai ales confort prin diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală. În plus, tarifele avantajoase fac din Madeira o insulă mai aproape de români ca oricând. Charterele vor fi operate de Tarom: primul, de Paşte, apoi vom avea plecări săptămânale din 19 iunie până în 30 octombrie,” declară Daniela Shah, cofondator Eturia.

Insula Primăverii Eterne este o destinaţie aparte aflată între Europa şi Africa. Un sejur în Madeira poate fi îmbinat cu o serie de activităţi: drumeţiile prin pădurile de laur din patrimoniul UNESCO, plimbările pe Levadas, diversitatea păsărilor colorate, peisajele rupte din poveşti, arhitectura colonială din Funchal, scufundările printre corali şi mii de peşti şi gastronomia locală delicioasă vor transforma orice vacanţă într-una relaxantă, de neuitat.

Pentru ca turiştii să afle cât mai multe despre ce poate oferi arhipelagul portughez, dar şi să se bucure de autenticul destinaţiei, Eturia a încheiat un parteneriat cu Asociaţia de Promovare a Madeirei, organizaţie premiată pentru excelenţă în turism.

„Suntem foarte încântaţi de lansarea acestor chartere din România către Madeira, dar şi de încrederea pe care Eturia o are în destinaţia noastră. Am muncit mult pentru a face cunoscută Madeira, iar acum este poziţionată ca fiind cea mai bună destinaţie din lume pentru tot parcursul anului. După ce am fost premiaţi drept „cea mai bună destinaţie insulară din Europa şi din lume” în 2020, de către World Travel Awards şi am fost, de asemenea, recunoscuţi ca fiind cea mai sigură destinaţie din Europa în 2021. Suntem siguri că turiştii români vor fi încântaţi de oamenii primitori din Madeira, de uimitoarele peisaje marine şi montane, de viaţa sălbatică şi, desigur, de bucătăria rafinată, cultura şi stilul de viaţă. Aşteptăm cu nerăbdare vă primim cu braţele deschise pe insulele noastre.”, a spus Nuno Vale, director executiv al Asociaţiei de Promovare a Madeirei.

Preţurile pentru un sejur de 8 zile/7 nopţi pornesc de la 730 de euro/persoană pentru un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, ajungând la 1.270 euro/persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus.

Prima parte a lui 2021 este marcată de vacanţele cu zboruri charter spre destinaţiile care au eliminat restricţiile dure pentru români, majoritatea cerând doar un test PCR negativ.

Ofertele charter în vogă din această perioadă sunt cele spre Kenya (cu tarife ce pleacă de la 1290 de euro/persoană pentru un sejur de 7 nopţi la un resort de 4* in regim All Inclusive), Seychelles (de la 1290 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 3* cu mic dejun inclus), Republca Dominicana (de la 1290 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 5* in regim all inclusive), Maldive (de la 1690 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 4* cu pensiune completă), Croaţia (de la doar 640 de euro/persoană pentru 5 nopţi la hotel de 4* cu mic dejun), Tenerife (de la 730 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 4* cu mic dejun inclus) şi Egipt cu Hurgada şi Luxor, ambele cu tarif ce pleacă de la 790 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hoteluri de 4 şi 5*. De asemenea, se menţine tendinţa turiştilor de a face solicitările pentru călătoriile last-minute: cererile sunt în proporţie de 90% pentru călătorii cu plecare sub 30 de zile.

Eturia este prima agenţie de turism din România specializată în vacanţe exotice personalizate de tip tailor-made, care oferă turiştilor pachete în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 şi 5 stele atent selecţionate în special în contextul actual, dar şi faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali şi bacşişurile acestora, serviciu de asistenţă non-stop), transformă vacanţele în experienţe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele şi acoperă chiar şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.Sursa: adevarul.ro

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!