Turiştii români, întâmpinaţi cu tunuri cu apă pe aeroportul din Kenya. Care este motivul şi de ce vor românii astfel de vacanţe Eturia

Sursa: adevarul.ro
Turiştii români, întâmpinaţi cu tunuri cu apă pe aeroportul din Kenya. Care este motivul şi de ce vor românii astfel de vacanţe
Primul avion internaţional care a aterizat în Kenya după declanşarea pandemiei a fost cel al Tarom, după cum a declarat pentru „Adevărul” organizatorul vacanţelor celor peste 100 de români.

Eturia Pe Aeroportul din Mombasa, primirea turiştilor români a fost deosebită. Avionul a fost încadrat pe pistă de două maşini de pompieri care şi-au încrucişat tirul de apă deasupra aeronavei, în semn de bun venit. „E semn de bun augur”, a declarat pentru „Adevărul” unul dintre turiştii români.

Kenya, ca destinatie turistică, s-a deschis pentru alte ţări din noiembrie anul trecut, dar abia în luna februarie 2021 s-a redeschis pentru turiştii români.

Lansarea primului charter către Kenya a deschis apetitul românilor pentru această destinaţie şi, astfel charterul operat de Eturia împreună cu alţi doi touroperatori, a însemnat în fapt deschiderea acestei destinaţii către turiştii noştri în condiţii care nu au mai existat până acum.

Eturia Astfel zborul direct, tarifele simţitor mai mici, diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală au fost doar câteva elemente care au făcut ca acest pachet turistic să fie atât de căutat de turiştii români.

„Pot să declar că acesta a fost primul avion internaţional care a aterizat în Mombasa de la declanşarea pandemiei. Astfel întregul eveniment a reprezentat un motiv de sărbătoare, ajungând chiar subiect de ştiri la televiziunea locală.

Turiştii au fost întâmpinaţi cu zâmbete largi, tunuri de apă, dansuri tradiţionale africane, nuci de cocos reci şi un salut din partea giganticului Kilimanjaro. Ne aşteptăm ca în perioada următaore să crească simţitor cererile pentru această destinaţie africană”, a declarat pentru „Adevărul” Sorin Stoica, CEO Eturia.

Potrivit acestuia, Eturia mai pregăteşte două astfel de plecări în Kenya, în luna aprilie, una în perioada Paştelui, iar cealaltă în perioada vacanţelor copiilor.

„Ulterior, începând cu 21 iunie vom opera acest charter săptămânal până la sfârşitul lunii august”, a completat Stoica.


Eturia

Profilul turistului care alege Kenya


Turistul care alege Kenya este un călător pasionat, spirit aventurier, dornic să exploreze destinaţii dincolo de ceea ce ştie deja. Caută destinaţia completă care îi poate oferi experienţe inedite, natură misterioasă, savane nesfârşite, întâlnirea cu băştinaşii triburilor africane şi relaxare pe plaje albe mărginite pe de-o parte de palmieri bătrâni şi în larg de recifuri de corali. „Totul în deplină siguranţă şi confort cu servicii de calitate”, explică şeful agenţiei de turism.

Tariful pentru un sejur de o săptămână la un resort de 4* din Diani Beach cu demipensiune porneste de la 1.190 euro/ persoană, iar pentru o experienţă completă ce combină zile de safari cu relaxarea la plajă tarifele pornesc de la 1.590 euro/ persoană.


Sursa: adevarul.ro

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!