Sabina Ciucanu Eturia

Hotels Supervisor
Discuta cu Sabina Ciucanu

Sabina considera ca rolul ei in Eturia este de a crea si/sau a mentine o relatie cu partenerii companiei pentru a livra servicii superioare clientilor si de a rezolva situatiile mai putin placute care pot aparea, astfel incat experienta clientilor sa ramana neschimbata. De asemenea, ea se asigura de buna desfasurare a lucrurilor, cum ar fi atragerea unor parteneri la nivelul asteptarilor clientilor, tarife competitive si corecte, disponibilitatea cazarilor, oferte cat mai avantajoase, comunicarea cat mai rapida cu partenerii, facturi, transferuri, surprize etc.

In ciuda faptului ca nu are foarte multa experienta, Sabina crede cu tarie ca, in viata, oportunitatile apar atunci cand esti pregatit. Totodata, este motivata de provocari. Ii place sa isi petreaca timpul cautand solutii si se dedica intru totul pentru a atinge un anumit scop.

Superputerea Sabinei este adaptabilitatea. Se poate adapta usor la orice. Merge pe principiul ca nimic nu este imposibil, exista o solutie pentru orice, trebuie doar sa privesti din mai multe perspective.

Sabina nu are o pasiune anume. Se ghideaza dupa starea de spirit si ce o inspira sau relaxeaza la momentul respectiv. De aceea, timpul ei liber poate varia de la o tura de rafting plina de adrenalina pana la experimentarea diferitelor tehnici de desen/pictura in acril sau a mesteri un proiect DIY gasit pe internet.

Destinatiile care ii starnesc Sabinei interesul sunt tarile arabe. O fascineaza cultura araba, de la simplitatea si bucuria cu care privesc viata pana la arhitectura impresionanta lucrata in cel mic detaliu. I se pare fascinant sa te pierzi in haosul din pietele locale, atmosfera animata si stradutele inguste; o vacanta plina de culoare, gust si savoare. De asemenea, experienta unei nopti petrecute in desert, unde a avut ocazia de a lua cina si de a petrece in stilul specific la momentul actual, este de neegalat pentru ea.

Sabina se descrie ca fiind o persoana empatica si increzatoare, cu o pofta de cunoastere continua. Dintotdeauna a fost o persoana analitica, bazata pe logica, calculand fiecare pas in detaliu, astfel ca a ales ca domeniu de studii Statistica si Previziune. Ulterior, ca freelancer, a putut imbina atat cunostintele acumulate pe perioada studiilor, gandirea rationala, cat si dorinta de a invata constant lucruri noi deoarece in spatele fiecarui fenomen stau mai multe variabile ce il determina. Acestea trebuie studiate si intelese pentru a putea explica ce a determinat fenomenul in sine, intensitatea, impactul, optiunile pe care le avem si realizarea unei previziuni.

Motto-ul Sabinei este “Sometimes it takes only one act of kindness and caring to change a person’s life.”

„Calatoresc pentru ca nimic nu este mai hranitor pentru suflet decat descoperirea unei noi destinatii, culturi, gastronomii.”

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia