Mihaela Munteanu Eturia

Financial Business Partner
Discuta cu Mihaela Munteanu

Mihaela considera ca turismul a ales-o pe ea, iar imbinarea cu domeniul economic este una care i se potriveste de minune. Este o persoana integra si onesta, sociabila si comunicativa, plina de viata si de un optimism molipsitor, facand fiecare lucru cu pasiune si seriozitate.

Mihaela s-a alaturat echipei Eturia la inceputul anului 2009 si de atunci a invatat o multime de lucruri noi, chiar si in domeniul economic in care lucreaza, colaborarea cu colegii fiind mereu una de succes.

Licentiata a Facultatii de Stiinte Economice din Iasi, profilul Finante-Contabilitate, si-a imbogatit de curand palmaresul cu specializarea de expert contabil si cea de auditor financiar stagiar. Coordoneaza cu profesionalism activitatea financiar-contabila a companiei, dand dovada de perseverenta si gandire analitica. Isi indeplineste cu competenta sarcinile de serviciu, considerand ca: "Placerea cu care iti faci meseria se reflecta in munca ta, rezultatul fiind un lucru bine facut", citandu-l pe Aristotel.
Ii place foarte mult lectura (e unul dintre ultimii cititori de carte din Univers), dar si sa calatoreasca si adora sa isi petreaca timpul liber cu cei doi copii, Ioana si Mihai, despre care vorbeste intotdeauna cu dragoste si mandrie.

„Calatoresc pentru ca asa simt ca ma dezvolt spiritual, cultural si ca om.”

Mihaela Munteanu
Mihaela Munteanu
Financial Business Partner
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia