Marina Galan Eturia

Product Consultant Senior
Discuta cu Marina Galan

Marinei ii place sa fiu "mereu pe drumuri". Iubeste muntii nostrii pe care ii escaladeaza cat de des posibil. Este pasionata de design interior, de sporturile de iarna si de drumetiile montane.

Marina s-a alaturat de curand echipei Eturia si se bucura ca a intalnit aici oameni deschisi si primitori. Iar munca este mult mai eficienta cand faci ceea ce iti place. "Cred ca dupa 10 ani in care m-am despartit de aceasta ramura (facultatea facuta fiind de economie a turismului) era timpul sa revin cu forte proaspete."

Isi aminteste cu drag de experienta din Thailanda: "sa faci scuba in Thailanda e ca si cum ai trai pe alta planeta. Asa incepe o adevarata dorinta de cunoastere subacvatica de care te indragostesti pe loc si irevocabil. In mijlocul naturii ,inconjurat de ape albastre si insule multiple nu ai cum sa nu exclami ca ai ajuns in paradis."

„Calatoresc ca sa degust retetele locale in care se imbina ingrediente neimaginate de noi.”

Marina Galan
Marina Galan
Product Consultant Senior
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia