Maria Trandafir Eturia

Travel Consultant Senior
Discuta cu Maria Trandafir

Dorinta de a descoperi locuri, culturi si oameni cu suflet frumos, s-a transpus de pe bancile scolii in profesia pentru care "fericirea sta in bucuria realizarilor, in emotia efortului creativ". Provocarea pe care mi-o lansez este sa vizitez cat mai multe destinatii si sa impartasesc experientele castigate. Optimista, intuitiva, deschisa, stiu ca nimic nu este imposibil, iar aceasta atitudine ma ajuta sa-mi indeplinesc visele.

„Calatoresc pentru a-mi hrani mintea in mod sanatos.”

Maria Trandafir
Maria Trandafir
Travel Consultant Senior
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Testimoniale Impresii

Ras Al Khaimah - de la traditie la modernism - Maria Trandafir

Dornica de o o escapada intr-o destinatie noua, dupa o perioada plina de provocari, am ales sa-mi petrec vacanta in emiratul Ras Al Khaimah. De ce Ras Al Khaimah? La o distanta de doar 5 ore de zbor direct pana in Dubai si un transfer rapid de 45 de ... Vezi testimonial

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia