Liliana Nistor Eturia

Key Account Travel Consultant
Discuta cu Liliana Nistor

Liliana considera, pe buna dreptate, ca turismul a ales-o: cand avea 14 ani era pasionata de limbile straine, pentru ca mai apoi sa descopere ca pasiunea ei se traducea in a descoperi lumea prin limba, traditii, oameni si locuri: "A calatori inseamna posibilitatea de a vedea cu ochii si cu sufletul dincolo de granite si trecand dincolo ne descoperim pe noi."
Motto: "Die with memories not dreams."

„Calatoresc ca sa educ; de aceea calatoresc cu copilul meu.”

Liliana Nistor
Liliana Nistor
Key Account Travel Consultant
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Testimoniale Impresii

Brazilia si Argentina - spectaculoase, diverse, colorate - Liliana Nistor

Trecusera ceva ani de cand am fost in Rio prima data si l-am gasit la fel de plin de viata. Pentru mine, Brazilia inseamna diversitate, inseamna culoare, inseamna traire. Datorita asezarii si vegetatiei bogate ca urmare a climatului, ofera peisaje sp ... Vezi testimonial

Japonia, inca un vis devenit realitate - Liliana Nistor

Stiam ca Japonia nu seamana cu nicio alta destinatie, auzisem de la prieteni, citisem, cumva imi facusem o imagine despre cum ar trebui sa fie. Dar cum realitatea ne surprinde de cele mai multe ori, asa s-a intamplat si de data aceasta. Imi imaginase ... Vezi testimonial

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia