Hardik Shah Eturia

Contracting Business Partner
Discuta cu Hardik Shah

Nascut in India, plimbat prin intreaga lume si stabilit in 2011 acolo unde l-a purtat inima - la Piatra Neamt - Hardik Shah se asigura ca serviciile, parte din experienta turistilor cu Eturia, sa fie peste asteptari. Pentru fiecare destinatie, el cauta unitatile de cazare, transferurile sau excursiile care se incadreaza in standardele Eturia: localizare cat mai buna, aspect impresionant, servicii premium - toate de patru si cinci stele.

Dupa o investigare temeinica bazata pe recenziile din partea oaspetilor, contacteaza fiecare hotel (el insusi sau prin partenerul local), il verifica (uneori personal, alteori printr-un specialist Eturia) pentru a se asigura ca poate oferi clientilor cea mai relaxanta sau inedita sedere, dupa care negociaza un parteneriat direct, astfel incat calatorii Eturia sa aiba parte si de cel mai bun tarif.

O sursa de inspiratie, cultura si cunoastere, Hardik are grijă sa-si impartaseasca toata experienta din India colegilor care se ocupa de aceasta destinatie, venind cu cele mai valoroase sfaturi atat pentru cei care vor sa calatoreasca pentru prima oara in tara sa natala, cat si pentru cunoscatorii care deja au vizitat cele mai importante locuri.

E atras de intreaga lume, declarand ca ii place fiecare loc in care ajunge: „Am o curiozitate aparte pentru a cunoaste oamenii prin tot ceea ce inseamna culturi si obiceiuri. Imi place sa le observ traiul si sa vad atat lucrurile bune care ii inconjoara, cat si lucrurile mai putin placute care devin lectii de viata”, spune Hardik. Insa, daca ar fi sa recomande o destinatie care l-a impresionat, ar alege Africa de Sud „pentru natura in toata splendoarea ei, cu privelisti montane ce-ti taie rasuflarea, vaile adanci si verzi, cascadele impresionante si mai ales viata salbatica – de la marile mamifere pana la cele mai colorate pasari; pentru diversitatea gastronomiei si calitatii vinurilor si, bineinteles, pentru orasele vibrante cu viata de noapte si shopping.”

Cand vine vorba despre Romania, Hardik e entuziasmat de zapada, incantat de mancare, fascinat de viata calma si primitoare de la sat si cucerit de filmele clasice. Printre preferatele pe care le-ar vedea de nenumarate ori sunt Nea Marin Miliardar si Declaratie de dragoste.

Mottoul sau dupa care se ghideaza la fiecare pas este „Be onest and clear about what you are doing, do not assume!”

„Calatoresc din curiozitate pentru a cunoaste oamenii prin tot ceea ce inseamna culturi si obiceiuri.”

Hardik Shah
Hardik Shah
Contracting Business Partner
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia