Georgeta Ionescu Eturia

Travel Consultant
Discuta cu Georgeta Ionescu

Absolventa a IPB, sectia chimie, viitoare absolventa a facultatii de psihologie Bucuresti, Getei ii face placere sa comunice cu oamenii si sa vina in intampinarea dorintelor si nevoilor lor; se declara fericita cand visele si asteptarile lor devin realitate. Tocmai de aceea, calitatea de manager assistant ii permite sa fie cea care intermediaza transferul viselor celor ce iubesc calatoriile, din... laboratorul Eturia, acolo unde se concep, pana in mainile lor.

Ii place sa citeasca tot ceea ce tine de fiinta umana si dezvoltarea ei atat in plan spiritual, psihic cat si fizic. In plus iubeste gradinaritul, si mai ales adora sa-si rasfete cei doi copii si toti prietenii cu delicioase prajituri.

„Calatoresc pentru freamatul stradal - ador sa hoinaresc si sa inspir aerul locului!”

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia