Gabriel Vamanu Eturia

IT Manager
Discuta cu Gabriel Vamanu

Gabi este responsabil de tot ceea ce inseamna partea de comunicatii si IT a Eturiei. Analitic, atent si tenace pana la epuizare, este singura persoana din companie despre care nimeni nu intelege "cum" face lucrurile, dar tuturor ne plac rezultatele muncii lui si beneficiile pe care ni le aduc.Abordeaza problemele structural si structurat, are capacitatera si dorinta de a intelege business-ul si implicatiile sale si actioneaza eficient. In plus este persoana care a "crescut" odata cu internetul si, autodidact fiind, a reusit de asimileze suficiente cunostinte si skill-uri astfel incat sa poata creea un site atat de complex cum este www.eturia.ro.

„Calatoresc pentru ca asa ma incarc cu energie pozitiva.”

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia