Diana Topirceanu Eturia

Corporate Business Unit Manager
Discuta cu Diana Topirceanu

Diana are in Eturia rolul de Corporate Business Unit Manager, iar in opinia ei, clientul sau are nevoie de ?instrumentul? potrivit pentru a-si atinge obiectivele de business. Construirea acestui ?instrument? presupune sa il ajute sa fie eficient, sa se incadreze in bugetul pe care il are, sa il ajute sa ofere angajatilor sau clientilor experiente memorabile prin intermediul carora sa creasca retentia si motivatia. Prin urmare, datoria sa este de a oferi o experienta memorabila atat clientului care plateste, dar si celui pentru care clientul face achizitia.

Obiectivul personal al Dianei este sa faca intotdeauna lucrurile ca si cum ar fi constienta ca tot universul o vede. Trateaza orice lucru de care se ocupa ca si cum ar fi ceva pe care il face pentru ea, personal. Crede ca ramanem doar cu ceea ce daruim si asta presupune, dincolo de profesionalism, atunci cand vorbim despre lucrurile strict profesionale, sa aratam ca ne pasa de felul in care facem lucrurile, de asteptarile si nevoile celor din jurul nostru, de felul in care am dus la implinire unul dintre lucrurile pentru care ceilalti se bazeaza pe noi.

Diana a studiat stiinte sociale si politice. Credea ca acesta este locul din care putea sa isi aduca contributia pentru ca lumea sa fie asa cum o vede in principiile sale: toleranta, suportiva, zambitoare, asumata, dreapta, eficienta. Cand a absolvit, insa, era deja Manager de Achizitii pentru Meli Melo si calatorea in Europa sau Asia pentru a crea colectii de accesorii fashion. Spiritul sau pragmatic si pasiunea pentru moda si creatie s-au potrivit bine in zona operationala a companiilor. Absolvirea cursului de lunga durata de Supply Chain Management a fost unul dintre punctele marcante ale carierei sale si pentru 22 de ani a performat in acest domeniu al companiilor. A continuat, timp de 3 ani, ca Director Comercial, o evolutie fireasca pentru ca stia ce putea oferi concret clientului. Pentru ca a considerat ca e necesar sa inteleaga cate putin din fiecare domeniu functional ale unei companii si pentru ca a crezut ca asta o va ajuta sa devina un manager si un coechipier mai bun, a facut cursuri de pregatire pentru toate functiile unei companii: Visual merchandising, Negociere, Category management, Vanzari, HR, Marketing, Management financiar, Management de proiect, etc.

Diana crede ca superputerea ei sta in determinarea de a gasi solutii si de a duce la bun sfarsit obiectivele pe care le primeste, dar si capacitatea de analiza.

Este pasionata de foarte multe lucruri si i se pare greu sa faca liste scurte, nu crede ca poate numi nimic ca fiind ?hobby?, dar crede ca este in primul rand pasionata de oameni si viata. Daca ar fi sa faca o lista scurta, ii place tot ce tine de civilizatia si cultura franceza: cinematografie, teatru, proza, muzica, arhitectura, etc. Ii place Moliere, Louis de Funes, Dalida, Francis Cabrel, Parisul si multe altele. Mai adora proza lui Mircea Eliade, Marin Preda, dar si poezia lui Nichita Stanescu sau Tudor Arghezi.

Printre destinatiile preferate ale Dianei se numara Paris, Londra, Muntii Jura din Franta, Plivice, Bucovina, zona Harghita ? Covasna, California. Dintre toate, California este cu siguranta preferata sa, pentru ca este cea mai putin accesibila si i-a ramas in suflet dorinta de a se intoarce acolo. I-a placut faptul ca oamenii sunt mereu pozitivi, zambitori, te primesc cu bratele deschise, intr-un fel diferit de cel al oamenilor din Asia, un fel asumat si realist. Este vorba despre o atitudine fata de viata, ii place energia lor.

Diana crede despre ea ca in viata profesionala este la fel ca in cea personala: determinata sa realizeze ceea ce si-a propus sau ce a promis sa faca. De fiecare data cand simte descurajare, faptul ca si-a asumat o responsabilitate si ca sunt oameni care se bazeaza pe ea o determina sa gaseasca puterea de a continua. Este nerabdatoare sa ajunga in ?locurile? pe care si le-a propus, ii place sa se simta utila, sa daruiasca. Este energica, pozitiva si muncitoare si isi doreste sa fie un coechipier/ partener pe care oamenii se pot baza.

Motto-ul dupa care se ghideaza Diana este sa reuseasca sa gaseasca echilibrul potrivit in tot ceea ce face.

Ii place sa calatoreasca deoarece i se pare minunat sa descopere cum traiesc sau au trait oamenii in alte locuri ale lumii. Crede ca face parte din experienta de viata absolut necesara a fiecaruia si ca ar trebui sa faca parte din procesul nostru de evolutie si transformare.

„Calatoresc pentru a descoperi cum traiesc sau au trait oamenii in alte locuri alte lumii.”

Diana Topirceanu
Diana Topirceanu
Corporate Business Unit Manager
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia