Carmen Ciucanu Eturia

Fullstack Software Engineer
Discuta cu Carmen Ciucanu

Ambitoasa, tenace, atenta la detalii si foarte dedicata domeniului ei, Carmen este economist de profesie, fiind absolventa a specializarii in turism a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor. Insa pasiunea pentru IT si web a determinat-o sa se indrepte catre locul ideal in care sa poata munci mai ales cu pasiune, nu doar din necesitate. Astfel, Carmen este astazi administrator de website si are grija ca experienta utilizatorului sa fie cat mai placuta atat vizual, cat si din punct de vedere al functionalitatilor. Rezolva prompt erorile, este liant intre agentie si echipa de developers, realizeaza cele mai clare rapoarte si vine mereu cu idei de imbunatatire a site-ului Eturia.

?Intotdeauna am fost atrasa de partea tehnica a lucrurilor si m-a fascinat de fiecare data cand descopeream cum sunt construite si cum functioneaza. Iar astazi, la Eturia, am posibilitatea sa imbin turismul cu IT-ul, ceea ce este minunat pentru mine pentru ca imi da posibilitatea sa ma provoc sa reusesc sa rezolv orice situatie aparuta schimband linii de cod. Imi place sa ma documentez, sa invat singura, sa caut solutii ? iar aici am ocazia sa fac asta in fiecare zi!?

Perseverenta si rabdarea sunt trasaturile ei definitorii si colegii le observa de fiecare data ? nu renunta pana nu obtine rezultatul dorit, oricat timp i-ar lua. O vedem mereu concentrata in fata calculatorului, dar Carmen e mereu cu zambetul pe buze, inveselind cu fiecare ocazie atmosfera din birou.

Prin natura jobului, calatoreste virtual in fiecare zi spre cele mai indepartate colturi ale lumii. Iar destinatiile ei de vis se impart intre plajele brazdate de palmieri din Maldive, intre luminile si agitatia urbana din Times Square (New York), intre panoramele spectaculoase descoperite la volan: ?as alege oricand un self drive pe Route 66 sau un road trip in Islanda!? si intre drumetiile la pas: ?am descoperit recent aceasta pasiune. Problemele de sanatate m-au impins sa fac miscare si am descoperit ca imi place sa cutreier dealurile si muntii in timp ce admir peisajele pictate de natura?.

Dincolo de calatorii, muzica ocupa podiumul lucrurilor frumoase din viata sa, de aceea mai mereu o vedem pe Carmen cu castile puse. ?Ascult muzica mai tot timpul. Prefer muzica electronica, dar nu numai. Depinde de mood, ascult aproape orice.?

„Calatoresc pentru ca imi place sa sofez pe cele mai inedite trasee.”

Carmen Ciucanu
Carmen Ciucanu
Fullstack Software Engineer
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia