Bianca Sofian Eturia

Online Product Supervisor
Discuta cu Bianca Sofian

Pasionata de literatura, Bianca s-a lasat purtata prin cartile de calatorie in locuri unde a crezut ca doar citind poti ajunge. La Eturia, insa, a descoperit ca niciun punct de pe harta nu este de neatins. A intalnit aici oameni pasionati, deschisi, prietenosi care fac din Eturia mai mult decat un loc de munca. Iubeste animalele si isi doreste sa ii vada de aproape pe “cei cinci magnifici”.

Desi noua in domeniul turismului, mediul si colegii din Eturia au facut ca acest lucru sa nu fie un impediment. Spera ca in viitorul apropiat sa isi puna amprenta din ce in ce mai mult la bucuriile aduse de Eturia clientilor pasionati de calatorii.

„Calatoresc pentru toate apusurile superbe din oceane, munti, intinderi albe sau canioane!”

Bianca Sofian
Bianca Sofian
Online Product Supervisor
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Testimoniale Impresii

Sri Lanka & Maldive - perlele Oceanului Indian - Bianca Sofian

Cred ca Sri Lanka & Maldive este una dintre cele mai frumoase combinatii de tari, care iti ofera sansa sa cunosti alte culturi, sa vizitezi locuri nemaipomenite si, la final, sa te relaxezi in cel mai minunat loc de pe pamant.Desi victima a cliseelor ... Vezi testimonial

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia