Ana Ignat Eturia

Product Consultant Senior
Discuta cu Ana Ignat

Ana este persoana plina de energie si entuziasta. Ii place sa vada partea buna in orice si sa imprastie in jurul ei zambete. Printre hobby-urile ei se numara drumetiile in natura, dansul si cititul.

"Avand in vedere situatia in care se afla lumea intreaga, gasirea unui job a fost grea, dar nu imposibila. Astfel ca am ajuns in familia Eturia. Chiar daca sunt noua in domeniu, colegii m-au facut inca din primele zile sa simt ca fac parte din aceasta familie si m-au ajutat sa ma adaptez foarte rapid. Nu cred ca as fi putut gasi un loc de munca unde sa se combine atat de bine doua dintre activitatile mele favorite: matematica, mai precis calculele (eu fiind absolventa a sectiei de Statistica si Previziuni), si calatoriile. Faptul ca am ajus sa lucrez in Eturia vine cu o multime de oportunitati la pachet. De cand ma stiu, mi-am dorit sa ajung in cele mai necunoscute si indepartate locuri ale Pamantului, iar acum e mult mai usor sa fac acest lucru. Desi e o perioada mai nefavorabila pentru calatorii, in cel mai scurt timp sper sa-mi iau ghiozdanelul in spate si sa plec in explorare. Printre primele opriri se numara cu siguranta: Mexicul, pentru ca imi doresc de foarte multa vreme sa ajung in aceasta tara plina de cultura si traditii, fascinanta Madeira sau insoritul Hawaii."

„Calatoresc pentru ca vreau sa ma descopar pas cu pas, tara cu tara. ”

Ana Ignat
Ana Ignat
Product Consultant Senior
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Testimoniale Impresii

Hola, Mexico! - Ana Ignat

Mexicul este destinatia mea de suflet, locul in care mi-am dorit dintotdeauna sa ajung, iar in noiembrie am avut ocazia sa vizitez una dintre regiunile cele mai interesante si pline de istorie ale acestei tari superbe: Peninsula Yucatan. De la plajel ... Vezi testimonial

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia